Ние сме тука за Вас

Секое прашање кое го имате во врска со производите и услугите кои ги нудиме може едноставно да го испратите преку нашата контакт форма прикажана подолу.

ВИНТ ја почитува вашата приватност, и ние нема да ги продаваме или предаваме вашите податоци на трети лица, или да им дозволиме да ги користат за нивни интереси.

Посетете нè

Мите Богоевски 64a
1000 Скопје, Македонија


+389 (0)2 2432-591
+389 (0)2 2440-164
+389 (0)2 2440-164
info@vint.com.mk
Испратете ни порака

Вашето име (задолжително)

Вашата е-пошта (задолжително)

Вашата порака