Добредојдовте во ВИНТ – вашиот партнер во осветлувањето
Дознајте повеќе за нашата компанија и услугите кои ги нудиме


Специјализирани сијалици

Ние нудиме широка палета на специјализирани сијалици за внатрешно осветлување кои со сигурност ќе придонесат кон креирање на простор кој е пријатен, кој поддржува работна атмосфера и позитивна околина, истовремено нудејќи импресивни заштеди на енергија.


Надворешно осветлување

Ние веруваме во креирање иновативни решенија за надворешно осветлување кои влијаат позитивно на околината и луѓето. Нашите решенија наспроти своите функционални аспекти, истовремено ги разубавуваат урбаните предели и нудат пријатност и идентитет на окружувањето.


Комплетни решенија

Ние нудиме компелтни решенија и елементи и софтвер за автоматизација на објекти, олеснувајќи го за вас целиот процес на осветлување и менаџирање на осветлувањето. Високо квалитетно, автоматизирано и никогаш поедноставно со нашите решенија за управување на осветлувањето на објекти.

Преглед на нашите партнери

Реномирани македонски компании ја имаат нашата доверба.


Секогаш сме отворени за соработка
и би сакале да работиме со Вас!

Со континуиран интерес за проширување на нашето портфолио – За секаков Ваш интерес, идеја, решение, понуда, информација, прашање, проект, нашиот тим Ви стои на располагање.